thumbs_up_downTransparens

Teknologiens Mediehus vil gerne være Danmarks mest transparente mediehus. Vi arbejder forretningsmæssigt med data ligesom enhver anden virksomhed, men vi stræber efter at give dig, som en af vores brugere, et let overblik over alle de data du har givet os.

Vi gør meget ud af at det skal være tydeligt, hvad vi bruger data til. Vi arbejder på baggrund af følgende principper:

 • Vores brugere skal kunne se, opdatere og slette alle data, de har givet os

 • Vores brugere skal nemt kunne give og trække samtykke tilbage

 • Det skal være tydeligt hvordan og hvorfor vi bruger data

 • Det skal være tydeligt hvilken værdi vores brugere får ved at dele deres data

 • Vi skal undgå at bede om overflødige data

Vi har skrevet mere om transparens-projektet her og vil rigtig gerne i dialog med dig, hvis du har kommentarer.

Hvad bruger I min data til?

Vi bruger overordnet dine data til bedre at vise dig indhold, som vi tror, du er interesseret i. Dette inkluderer redaktionelt indhold som artikler og debatter og kommercielt indhold som job.

Hvis du er nysgerrig efter hvorfor vi beder om et bestemt stykke data fra dig, kan du læse om det på denne profilside, som regel øverst i hver sektion. Du kan også læse om hvordan vi personaliserer job og artikler.

Hvordan sletter jeg min data?

Du kan selv slette alle data på din profil, bortset fra dit navn og din e-mail.

Hvis du helt vil slette din konto skal du skrive til os, og så gør vi det for dig. Alle data fra din konto vil blive slettet eller anonymiseret i denne proces, og det er ikke muligt at gendanne din data, når processen er afsluttet.

Det kan tage op til 30 dage at færdiggøre processen, men normalt tager det kun et par dage.

Har du kommentarer eller feedback? Send os en e-mail.

Hvordan vi personaliserer artikler

Vi personaliserer ikke redaktionelt indhold såsom artikler og debat på vores mediesider, dog tilbyder vi et personaliseret nyhedsbrev hvori indholdet er baseret på de interesser du har tilføjet til din profil.

Du kan besøge din Interesse-side for at få en idé om hvilke slags artikler der vil blive vist til dig med personaliseringen. Som du tilføjer, redigerer eller fjerner interesser bliver listen med artikler opdateret.

Interesser tilføjet igennem aktivitet

Når du benytter vores mediesider forsøger vi at regne dine interesser ud. Hvis vi ser et mønster tilføjer vi automatisk redaktionelle emner som interesser til din profil. Dette gør vi sådan:

 • Hvis du har læst 5 eller flere artikler med samme emne indenfor 90 dage
 • Hvis du har kommenteret på 2 eller flere artikler med samme emne indenfor 90 dage

Når et redaktionelt emne er tilføjet som en interesse til din profil kan du se den på din Interesse-side. Du kan se din aktivitet på din Tidslinje.

Vi arbejder løbende på at forbedre personaliseringen, så vi laver justeringer baseret på internt data samt feedback vi får. Denne side bliver opdateret hvis vi ændrer i måden vi personaliserer redaktionelt indhold.

Hvordan vi personaliserer job

Med din tilladelse viser vi dig job fra en liste baseret på data du har tilføjet til din profil. Du kan se listen på din Skills-side. Listen opdateres når du tilføjer, redigerer eller sletter data fra din profil.

Point-systemet

Et jobs placering i din personaliserede liste er beregnet ud fra et simpelt point-system. Eksempelvis hvis et job matcher med din jobtitel blive det tildelt 1 point. Forskelligt matchende data giver et forskelligt antal point.

Når alle job er blevet tildelt point baseret på din brugerprofil er din personlige liste opbygget. Vi tildeler point til job på følgende måde:

 • Hvert job starter med 1 point

 • Hvis et jobs titel matcher din egen jobtitel: +1 point

 • Hvis arbejdspladsen ligger indenfor 50 km af dit postnummer: +1 point

 • Hvis jobbet inkluderer en skill fra din profil: +1 point per skill

 • Hvis jobbet matcher dit ledelsesniveau: +1 point

Hvis ingen job passer til din profil sorterer vi efter nyeste jobopslag først.

Skills tilføjet igennem aktivitet

Når du benytter Jobfinder forsøger vi at regne dine skills ud. Hvis vi ser et mønster tilføjer vi automatisk jobkategorier som skills til din profil. Dette gør vi sådan:

 • Hvis du besøger 5 eller flere job med samme kategori indenfor 90 dage

 • Hvis du ansøger, viser interesse for eller gemmer 2 eller flere job med samme kategori indenfor 90 dage

Når en kategori er tilføjet som en skill til din profil kan du se den på din Skills-side. Du kan se din aktivitet på din Tidslinje.

Vi arbejder løbende på at forbedre personaliseringen, så vi laver justeringer baseret på internt data samt feedback vi får. Denne side bliver opdateret hvis vi ændrer i måden vi personaliserer job.